nostalgian

Organizing history by tags.

Nostalgia Lagu Anak Indonesia

Sluku-sluku bathok, bathoke ela-elo Si rama menyang kutha Oleh-olehe payung mutha Tak jenthit lolo lobang Wong mati ora obah Yen obah ngedeni bocah Yen urip nggoleko dhuwit Sepenggal lirik tembang dolanan...